Announcement in Dutch:
Op zaterdag 16 april 2011 wordt de Gambia Dag georganiseerd. Op deze dag komen particuliere hulporganisaties samen die actief zijn in Gambia. Cedrick Gijsbertsen en Maarten Kuiper van SamSamWater zullen op deze dag een workshop verzorgen over water.

Voor wie?
De Gambia Dag is bedoeld voor alle particuliere hulporganisaties uit Nederland en België met een charitatief project in Gambia. Tijdens deze dag staat de kracht van synergie centraal. Samen sta je immers altijd sterker. Het schept mogelijkheden voor ons allemaal om juist door deze synergie informatie uit te wisselen, waardoor niet elke hulpgever zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden, waardoor hulp en subsidies efficiënter, transparanter en effectiever kunnen worden ingezet en de duurzaamheid wordt bevorderd.

Doelen van deze dag zijn:
* Het uitwisselen van informatie.
* Contacten leggen met gelijkgestemde projecten.
* Contacten leggen met ambtenaren en regeringmedewerkers in Gambia.
* De eerste aanzet geven tot het vormen van een belangenorganisatie voor alle goede doelen in Gambia.
* De introductie van een online platform voor alle goede doelen, particulieren en hulporganisaties zodat de regel-jungle beter te navigeren is.

Meer informatie en aanmelden voor de Gambia Dag:
http://www.wereldhulporganisaties.nl/project/gambiadag

Meer informatie over de Workshop Water:
http://www.wereldhulporganisaties.nl/workshop-water-gambiadag-2010

Sorry, the comment form is closed at this time.